Seasons Bistro

 

Seasons Bistro

A Liszt Ferenc tér régóta afféle gasztronómiai gyújtópont, 15 éve működnek itt éttermek, bárok. A Zeneakadémiával szemben itt nyílt meg a SEASONS BISTRO 2014 szeptemberében. Letisztult, barátságos, izgalmas apró részletekkel tarkított enteriőr, a helyhez illő stílusos kialakítás, ezekre törekedtünk a nyitáskor.

Éttermünkben 90 fő befogadására alkalmas, nyári időszakban 80 fős teraszunk is Vendégeink rendelkezésére áll, különtermünkben 40 fő tud helyet foglalni. A SEASONS BISTRO alkalmas csoportok fogadására, akár pár fős ebéd, vacsora lebonyolítására is.

 Páratlan és egyedülálló ízvilágot ad ételeinknek a speciális, faszéntüzelésű JOSPER sütőnk. A Barcelonából érkező technológia segítségével (400 Celsius fokon) készítjük a húsokat (bélszín, bárány, liba, kacsa, oldalas, libamáj és sok más finomságot), ami vendégeink asztalára kerül.

Ételeink a legfrissebb alapanyagokból, helyi kistermelőktől és farmokról kerülnek hozzánk, úgy, mint a tanyasi csirke, házi sajtok, savanyúságok, kézzel készített tészták, házi liba és kacsa. Kiemelt figyelmet fordítunk az eredetre, minden ételt frissen készítünk, tartósítószert nem használunk. Kiválóan felszerelt, magas színvonalú látványkonyhánkból a kedvenc ételeit szolgáljuk fel minden kedves vendégünknek.

Valljuk, hogy az igényes vendéglátásban a csúcsminőség az egyetlen állandó pont, minden más folyamatosan változik, pontosan úgy, ahogy az évszakok, és a természet, melyből a felhasznált alapanyagaink származnak.

 A SEASONS BISTRO az a hely, ahol a mediterrán életérzés és a hagyományos receptek találkoznak a modern konyhatechnológiával, Magyarország csodás vidékeinek kézműves boraival.

Az élet élvezete, az ételek és italok szeretete itt mindenkit megragad. Erre garancia a több évtizedes sikerekben bővelkedő vendéglátós múltunk, melynek jövőjét most egy csodás műemléképületben álmodtuk meg Budapest szívében a Zeneakadémiával szemben a Liszt Ferenc téren.

Szeretnénk, ha megfelelő gondossággal és hozzáértő kezekkel elkészített étel, felszolgált ital és a színvonalas kiszolgálás felejthetetlenné tudná tenni a nálunk eltöltött néhány órát.

Ezen dolgozunk nap, mint nap…

Reméljük hamarosan Önt, és partnereit, vendégeiket is éttermünkben láthatjuk vendégül.

 

Elérhetőségeink:

Cím: 1061. Budapest, Liszt Ferenc tér 7.

Telefon: +36 1 709 24 68

Web: www.seasonsbistro.hu

Facebook: www.facebook.com/SeasonsBistroBudapest

 

 

Térkép: 

Teteje