Joalis

 

Joalis

A Joalis cég 1999-ben alakult Prágában.  A természetes információs készítmények gyártásával foglalkozik Dr. Josef Jonáš kutatásai alapján. 2009-től új gyáregységbe költöztek, mely megfelel a minőségi és mennyiségi termelés modern követelményeinek. Ezen kívül, a kiemelkedő természeti és kulturális központú környezet előnyös módon kiegészíti a cég filozófiáját

A Joalis cég 2009-től kezdve a minőség irányítási rendszer bizonyítványának jogos tulajdonosa 9001 ISO szabvány szeri

A készítményeket Európa több országában, - Cseh Köztársaság, Szlovákia, Lengyelország, Németország, Ausztria, Franciaország, Bulgária, Románia, Nagy-Britannia, Svájc és 2005-től Magyarország területén forgalmazzák.

2011-től a magyarországi forgalmazást a Szodoray Egészségnevelő Kft. vette át. Cégünk kiemelten fontosnak tartja az egészségre való nevelést, melybe szorosan illeszkedik az információs méregtelenítés, a Dr. Josef Jonáš – Irányított és ellenőrzött méregtelenítése.

Szodoray Andrea a cég tulajdonosa és ügyvezetője közel 20 éve foglalkozik természetes módszerekkel. Tanulmányai közt szerepel a kineziológia, akupresszúra, reflexológia, reiki, kínai medicina, homeopátiás méregtelenítés. A Body Centrum H. Kft által szervezett képzésen sajátította el Jonáš doktor módszerét, melyet 2006 óta oktatat is.

Jelenleg a szakmai vezetője a Joalis információs méregtelenítés módszerének és forgalmazója a Joalis termékeknek.

Telefon: 0630 6021567
E-mail:joalis@egeszsegnevelo.hu
Web:www.joaliscseppek.hu
 

Térkép: 

Teteje