Generali Providencia Biztosító - Káli József

 

Generali Providencia Biztosító - Káli József

 

Magamról

Felsőfokú pénzügyi végzettségem van, megfejeltem egy-két szakirányú tanfolyammal, jelenleg a Joe Biztosítás és Ügynöki társaság társtulajdonosa és tanácsadója vagyok. 1997-től dolgozom a Generali-Providencia Biztosítónál gyémántjelvényes partnerként.
 

A közel két évtizednyi tapasztalatommal segítek embereknek, családoknak, cégeknek az átláthatatlan pénzügyekben a legjobb döntést kiválasztani. Számtalan elégedett ügyfél, megszámlálhatatlan oklevél jelzi szakmai felkészültségem, hozzáállásom színvonalát.

 

 

Céljaim

Célom nem más, mint hogy az adott forrásból a legtöbbet kihozni a támogatások és adókedvezmények kihasználásával. Továbbá feladatom mindenkit segíteni ebben a rohanó világban, hogy mindig győztesen kerüljenek ki a hármas versenyből: halál, rokkantság, tartós betegség.

 

Tagságaim 

Az Egymillió Dolláros Kerekasztal (The Million Dollar Round Table – MDRT) tagja vagyok, mely a pénzügyi szakértők első független és nemzetközi szervezete a világon. 

Több mint 31.500 tagja van, amely egy százaléka az összesen 80 nemzet 464 pénzügyi és biztosítási társaságánál dolgozóknak. Az MDRT tagok kivételes szakmai tudásukról, szigorú etikai normáikról, és kimagasló ügyfélkapcsolatukról tesznek tanúbizonyságot. Nemzetközileg elismertek, az értékesítés kiválóságai az életbiztosítási és a pénzügyi üzletágban. Hivatásom egy olyan pénzügyi szolgáltatói szerep felvállalása Magyarországon, ahol a fő cél a társadalom tagjainak minél fejlettebb pénzügyi kultúrára való nevelése hosszú távú ügyfél- és üzleti kapcsolatok kialakításával, amelynek alapja a valós pénzügyi igényeken alapuló vagyonteremtési szolgáltatás.

 

 

 

 

Kali József - gyémántjelvényes partner - MDRT-tag
         Már 18. éve a biztonságért!
Ajánljon fel magának 20% jóváírást!
Pénzügyi Tervező Centrum

Elérhetőségeink

Cím: 1136 Budapest, Tátra utca 5/D.
Telefon/Fax:+3612370317
Mobil: +36-20-9223-909
Web: http://kalijozsef.hu
Email: jozsef.kali@tanacsado.generali.hu

Nyitvatartás

H-P: 08.00-19.00
Szombat: 08.00-17.00
Vasárnap: Zárva

Térkép: 

Teteje