Első Pesti Teaház

Első Pesti Teaház_ujlipocia
 

Első Pesti Teaház

1995 ! Ma már szinte mindent lehet nálunk is kapni......... és teát ? Sehol egyetlen szál tealevél ! Ez tarthatatlan ! Pedig a tea az egyik legcsodálatosabb és legegészségesebb ital.
Valamit tenni kell ! ... és tettünk. Létrehoztuk vállalkozásunkat és megnyitottuk az ország első teaszaküzletét, az Első Pesti Teaházat. Úttörő munkát kellett végeznünk. 15 féle teafűvel kezdtünk. Át kellett törnünk a kávé-állította falat, hiszen még a törökök belénk kódolták a kávé szeretetét.

Mára már elmondhatjuk, hogy vevőink 60-70 %-a a fiatalabb korosztályhoz tartozik. Profilunk az évek alatt kikristályosodott, letisztult. A világ teatermőhelyei nagyrészt képviseltetik magukat nálunk. Így megtalálható a fekete, fekete ízesített, zöld, zöld ízesített tea, de a fehér, sárga teafélék változatai, az afrikai rooibush illatát és ízét is élvezhetik, a D-amerikai mate-val, változataival és a lapachoval is találkozhatnak. Számtalan csodálatos gyümölcskeverékünk is van, tartunk néhány általános gyógyfűkeveréket, valamint tearózsákat is.
Egy valami közös bennük : mesterséges, idegen anyagot nem tartalmaznak. Európában legalább minden 20. ember valamiféle ételallergiában szenved. Ijesztően magas szám ez, s az érintettek aránya egyre magasabb lesz. Ezért fő teakereskedelmi partnerünk 2008. márc. 1-vel száműzte az allergén anyagokat a teakeverékekből.
Kivételt képeznek azok a termékek, melyek mandulát, pisztáciát, esetleg macadamia diót tartalmaznak.
Vásárolhatnak nálunk fém teás dobozokat, nagy választékban talál fából, fémből készült teafű - és filteres tea tartókat., kiváló magyar keramikusok teás készleteit, egyedi darabjait. Keramikusaink az Önök elképzeléseit, álmait valóra válthatják ! Talál nálunk teaszűrő készségeket /fém, nád, papír, textil/, szalvétákat, régi fém dobozokat, szamovárokat. Tartunk lekvárokat, mézeket, bio nád cukrokat, kandisz pálcákat, kimért kandisz cukrot, bort, gyümölcsleveket, csokoládékat, különleges minőségű kakaót. Céges ajándékokat, megtervezünk, összeállítunk, nagy darabszámú megrendelést is teljesítünk.
Ha nyugalomra vágyik, jöjjön el hozzánk és a 170 féle teából választva igyon egy csésze illatos teát. A nagy nyári melegben jeges kávéval, vagy hideg gyümölcsteával hűsítheti magát.
Vendégeink, vevőink igényeit üzletünkön kívül, telefonos, vagy internetes megrendelésre is teljesítjük.
Budapest és az ország több teaüzletének, teázójának indulását segítettük és most is állunk kezdő vállalkozások rendelkezésére.

16 év szakmai tapasztalatával, a szakma és vevőink iránti tisztelettel és
szeretettel, egy emberközeli, intim környezetben várjuk Önöket !

Cím: 1137 Budapest, Katona József u.5.

Telefon/Fax: +(36) 1 359 3028

Mobil: +(36) 30 742 8090

            +(36) 30 659 5928

 

Weboldal:  www.elso-pesti-teahaz.hu

Nyitva tartás: Hétfőtől - Péntekig : 10.00 - 18.00 - ig

                        Szombaton : 10.00 - 14.00 -ig

Üzletünk pár lépésre a Nyugatitól, Westendtől, metro kijárattól.
 

Térkép: 

Teteje