Egyedi csomagolások

 

Egyedi csomagolások

Csapatunk egyedi csomagolással foglalkozik, készítünk saját logós, egyedi feliratos termékeket - kartondobozokat, szalvétákat, papírtáskát, reklámszatyrot, ételdobozt, illetve bármilyen egyéb csomagolóanyag feliratozását vállaljuk. 

Egyúttal szíves figyelmébe ajánljuk az idei szezon slágertermékét, az egyedi tervezésű ülőpárnáinkat és logózott polár takaróinkat is, amelyek tökéletes kiegészítői bármely terasznak vagy kerthelyiségnek. Amellett, hogy ezek a kiegészítők még reprezentatívabbá teszik az Önök teraszát, lehetővé teszik, hogy a hűvösebb napokon is kint tudjanak ülni a vendégek a szabad levegőn.

Úgy gondoljuk, hogy ezen termékek minden olyan cégnek vagy vállalkozásnak fontosak lehetnek, akik szeretnék, hogy vásárlóik, vendégeik a későbbiekben is jó érzéssel emlékezzenek a kapott termékre vagy szolgáltatásra. 

A legkülönlegesebb kéréseket is igyekszünk teljesíteni, legyen az bármilyen tárgy, amivel Ön szeretne kedveskedni ügyfelei részére, mi vállaljuk annak minőségi logózását.

A pontos ár függ a darabszámtól, a felhasznált anyag mennyiségétől és minőségétől, valamint a logó méretétől és színeitől.

 

 

Kérje egyedi árajánlatunkat!

 

Elérhetőségek:                                                                      

Web: www.ajandek-doboz.hu   www.teraszkiegeszitok.hu

E-mail: csomagolas2015@gmail.com

Telefon: +36 30 916 32 88

Cím: 1067 Budapest, Podmaniczky u. 43.

 

Térkép: 

Teteje