Életvirága Ház Szépség és Egészségközpont

 

Életvirága Ház Szépség és Egészségközpont

Az Életvirága Ház szépség és egészség központot azon koncepció alapján hoztuk létre, hogy minden ember, aki hozzánk betér, megtalálja azt a szolgáltatást, vagy lehetőséget, ami által egészségét, jó közérzetét, lelki harmóniáját megteremtheti a segítségünkkel.

Szakembereink kiválóak, munkájuk megbízható, lelkiismeretes, és mindegyiküket a holisztikus szemlélet, vagyis a test-lélek-szellem egységének figyelembevétele jellemzi, legyen szó szépségápolásról, alternatív gyógyításról, bioboltban való vásárlásról, jógaóráról, stb.

Tanfolyamainkkal segíteni kívánjuk azoknak az ismereteknek az elsajátítását, mely az ember testi-lelki-szellemi egységét egy rendszerben mutatja meg, ezáltal lehetőséget ad arra, hogy aki szeretné, saját kezébe vehesse önmaga, vagy családja,  egészségének megőrzését, vagy megteremtését.

Programjaink szintén ezt a célt szolgálják. Jó kikapcsolódási lehetőség, összekötve az önismereti fejlődéssel, és öngyógyító folyamatok elindításával.

Célként tűztük ki azt is, hogy olyan közösséget, csoportot hozzunk létre, amelyben az egymás segítése, egymásra való odafigyelés, a folyamatos fejlődés, önmagunkra találás, az egymás iránti szeretet a fontos, és ezen szemlélet elsajátítását továbbterjesztheti ki-ki a családja, vagy barátai körében, ezzel emelve társadalmi életünk színvonalát. 

“Mindenik embernek a lelkében dal van,
És a saját lelkét hallja minden dalban.
És akinek szép a lelkében az ének,
Az hallja a mások énekét is szépnek”

Babits Mihály

ÉLETVIRÁGA HÁZ

Cím: Budapest, 1039 Attila utca 92.
Telefonszám: +36/30-54-90-657
E-mail cím: info@eletviragahaz.hu
Nyitvatartásunk :
Hétfő-péntekig : 9-19-ig
Szombat : 10-14-ig

Térkép: 

Teteje