A víz az élet eredeti forrása

tisztitott viz, strukturált viz, vizkristályok
 

A víz az élet eredeti forrása

Bárki, aki valaha is ivott hegyi patakból, megtapasztalhatta, milyen erényekkel bír a friss forrásvíz. Az otthoni csapból folyó víz már nem olyan ízletes és energetizáló. Nem is csoda, hiszen gondoljunk csak bele, mekkora utat tesz meg, milyen mértékű vegyi behatásoknak és környezetszennyezésnek van kitéve a hűs víz, amíg elér hozzánk.

A svájci Nature’s Design egyedülálló üveg- és porcelántermékei az aranymetszés arányai alapján megtervezett különleges formavilágunknak köszönhetően – laborvizsgálatokkal igazolhatóan – már 3 perc alatt rendezik a víz kristályszerkezetét, strukturált, élő vizet hoznak létre.

Ahhoz, hogy vizuálisan dokumentáljuk, mennyire változik meg a víz szerkezete, “előtte” és “utána” fotókat készítettünk a vízkristályokról minden Nature's Design termékben.

A teszteredmények a svájci Uttingen E. F. Braun laboratóriumából származnak. Az összes vízmintát a dr. Masaru Emoto által kifejlesztett módszerrel fényképezték. Minden Nature’s Design termékben tárolt vízminta igen pozitív változást mutat, finom, szimmetrikus kristályszerkezet jellemzi. Ezeket a változásokat a termékek formái hozzák létre és tartják fenn, ezek adnak a víznek friss, eredeti, természetes zamatot - olyan természetközelit, amilyet csak lehet.

Előtte

A vezetékes vizet legyengíti a természetellenesen magas vízvezeték-nyomás és a hosszú csöveken történő szállítás.

Utána

A Nature's Design kancsóba töltött vezetékes víznek már 3 perc is elegendő, hogy újra élővé váljon!

A vizsgálati eredmények az EF Braun laborból (CH-3628 Uttigen, Svájc) származnak.

A vízkristályok fotói a dr. Masaru Emoto által kifejlesztett eljárás szerint készültek.

A VÍZ EREJE

A természetes víz nagyszerű ízzel rendelkezik, és tele van éltető energiával. A csapvíznek sem az íze, sem az energiája nem érhet fel hozzá - a természetellenes közegnek köszönhetően, melyben tároljuk és szállítjuk.

Fontos tudnunk, hogy a víz képes az információ felvételére, tárolására és átadására. A víz tehát érzékeli környezetének hatásait! Ez az oka, hogy a Nature's Design termékekben visszaáll a víz kristálystruktúrája az eredeti, természetes állapotára.

A vizsgálati eredmények az EF Braun laborból (CH-3628 Uttigen, Svájc) származnak.

A vízkristályok fotói a dr. Masaru Emoto által kifejlesztett eljárás szerint készültek.

a-biobolt.hu - Nature's Design termékek megrendelhetők a webáruházban vagy telefonon: +3630 916 3972

 

 

A cikk partnere: 

a-biobolt.hu webáruház
 

a-biobolt.hu webshop

Teteje