Sarti - Görögország apró gyöngyszeme

Budapest Portál ExpressPlusz Utazási Iroda
 

Sarti - Görögország apró gyöngyszeme

diana-hazSARTI 1922-ben alapított kis halászfalu kb. 1000 lakossal. A Halkidiki-félsziget középső „lábán”, Sithonia-n található, szemközt a tengerből több mint 2000 m-re kiemelkedő, lenyűgöző és fenséges Athos - csúccsal.
 
A természet érintetlensége, a szikrázó napfény, a kristálytiszta tenger, a balzsamozó levegő, a helyi lakosok vendégszeretete, ezek azok az egyáltalán nem túlzó tulajdonságok, melyeknek SARTI mai hírnevét köszönheti.  Sok kilométer hosszú homokos tengerpartja sosem zsúfolt, pihenésre, fürdőzésre, sportolásra egyaránt alkalmas. SARTI közelében, sőt az egész félszigeten sem gyárak, sem ipari létesítmények, sem végeláthatatlan szállodasorok nincsenek, melyek tönkre tennék a környezetet. Ennek ellenére a faluban minden megtalálható, ami biztosítja a komfortot az Önök részére: autó- és motorkölcsönzés, éttermek, tavernák, üzletek sokasága.
 
diana-hazNagyszerű hangulatú diszkók és bárok várják az esténként szórakozni vágyókat. Tartalmas programok, kirándulások teszik még változatosabbá a nyaralást a helyi utazási iroda, partnerünk, a D.TAOUSANIS TOURS szervezésében. A DIANA házban 6 db. 2-3 fős egy légterű stúdiók, egy stúdió Eme. 8-as bővíthető 4 fős stúdiónak pótággyal 
(2 db utcára néző és 4 db utcára és oldalról tengerre néző erkélyekkel rendelkezik) és  1 db. 4-5 fős három légterű apartman (oldalról tengerre és utcára néző erkéllyel) található 30 m-re a tengertől és mindössze 500 m-re a falu főterétől). Közvetlen szemben a házzal Szuper market található. Mobil légkondicionáló bérlése lehetséges. Minden lakás színes tévével rendelkezik. 
 
További információk: www.expressplussz.hu
 

A cikk partnere: 

Budapest Portál Expressplussz Utazási Iroda
 

Express Plussz Utazási Iroda

Teteje